Διεθνής βράβευση της Ellinas Finance

Βραβεύτηκε ως Best Micro Finance Company Cyprus 2020

Μια σημαντική διεθνής αναγνώριση ανέμενε την Ellinas Finance Public Company Limited με το κλείσιμο του 2020, αφού το παγκοσμίου φήμης περιοδικό Global Banking & Finance Review την ανέδειξε ως Καλύτερη Εταιρεία Μικροχρηματοδότησης στην Κύπρο (Best Micro Finance Company) για την χρονιά που μόλις πέρασε.

Η βράβευση έχει τεράστια σημασία για την κυπριακή εταιρεία για διάφορους λόγους αλλά κυρίως επειδή ήλθε εν μέσω της αβεβαιότητας της παγκόσμιας υγειονομικής και οικονομικής κρίσης που προκαλεί η πανδημία του κορωνοϊού αλλά και επειδή προέκυψε από ένα διεθνώς αναγνωρισμένο επιχειρηματικό περιοδικό.

Το Global Banking & Finance Review είναι μία κορυφαία διαδικτυακή και έντυπη επιθεώρηση, με εξειδίκευση στην παγκόσμια οικονομία, τον διεθνή τραπεζικό τομέα και την επιχειρηματική δραστηριότητα. Η διαδικτυακή έκδοσή της έχει εκατομμύρια αναγνώστες κάθε χρόνο ενώ το έντυπο περιοδικό διανέμεται σε 200 χώρες. Στους αναγνώστες του περιλαμβάνονται πρόεδροι διοικητικών συμβουλίων, διευθύνοντες σύμβουλοι, οικονομικοί διευθυντές και άλλοι παράγοντες παγκόσμιων οικονομικών κολοσσών, τραπεζών και άλλων οργανισμών. Το Global Banking & Finance Review εκδίδεται από τον οίκο GBAF Publications LTD, του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η Ellinas Finance φιγουράρει πλέον στον κατάλογο με τους βραβευθέντες του 2020 (Non-Banking Financial Institution Awards) του περιοδικού από όλη την υφήλιο, εδώ: www.globalbankingandfinance.com/global-banking-finance-awards-2020-award-winners/.

Η Ellinas Finance (www.ellinasfinance.com) είναι κυπριακή δημόσια εταιρεία, εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου, με περισσότερα από 27 χρόνια εμπειρίας και τεχνογνωσίας στον τομέα των χρηματοδοτήσεων.

Date: 
Wednesday, January 27, 2021