Δελτίο Τύπου - Ellinas Finance Cyprus Accounting Awards 2021

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου 2021, στο Lemon Park, στη  Λευκωσία, η τελετή απονομής των Cyprus Accounting Awards 2021, που διοργάνωσε η BOUSSIAS Cyprus. 

Τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα κατά της πανδημίας, οι προσκεκλημένοι χειροκρότησαν τις  επιχειρήσεις που ξεχώρισαν για τις βέλτιστες πρακτικές στον τομέα της Λογιστικής, της Ελεγκτικής και της Οικονομικής Διοίκησης. 

Στον χαιρετισμό της η CEO της BOUSSIAS Cyprus, Μαρία Κυριάκου, μίλησε για το έργο, το όραμα και τα  συστατικά, στα οποία βασίζεται η εταιρεία, που δεν είναι άλλα από το ανθρώπινο δυναμικό και τις αξίες  της, όπως η ποιότητα, η διαφάνεια και η καινοτομία. Μεταξύ άλλων σημείωσε ότι, «αποφασίσαμε να  προχωρήσουμε στην δημιουργία των συγκεκριμένων βραβείων καθώς τους accountants είτε τους  αγαπάμε, είτε τους έχουμε μεγάλη αδυναμία. Έχουν ουσιαστικά ένα πολύ σημαντικό ρόλο, καθώς  ασχολούνται με την βιωσιμότητα της κάθε εταιρείας. Αυτός είναι λοιπόν και ο λόγος που επιλέξαμε να  διοργανώσουμε τα συγκεκριμένα βραβεία». 

Στο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής και Πρόεδρος του Δ.Σ. Ινστιτούτου Γενετικής &  Νευρολογίας Κύπρου, Πρόεδρος του Δ.Σ. Point Nine Data Trust Limited και πρώην CEO της Ελληνικής  Τράπεζας, κ. Ιωάννης Μάτσης δήλωσε, «σήμερα επιβραβεύουμε αυτές τις εταιρείες, που ακολουθούν  βέλτιστες πρακτικές και προσφέρουν υψηλό επίπεδο υπηρεσιών στους τομείς της Συμβουλευτικής,  Λογιστικής και Ελεγκτικής, της Οικονομικής Διοίκησης Επιχειρήσεων και της Προμήθειας Υπηρεσιών και  Υποδομών».

Συνολικά απονεμήθηκαν 22 βραβεία: 1 Grand Award, 8 Gold, 6 Silver και 7 Bronze βραβεία.  Οι μεγάλοι νικητές των βραβείων, με αλφαβητική σειρά είναι:

  • AROSAL AUDIT LTD: 3 SILVER, 7 BRONZE
  • C.Κουννής & PARTNERS LTD: 1 GOLD
  • Ellinas Finance: 3 GOLD, 2 SILVER
  • G.M POWERSOFT COMPUTER SOLUTIONS LTD: 2 GOLD
  • KRESTON ITH (Ioannou & Theodoulou): 1 GOLD
  • RSM Cyprus Ltd: 1 GOLD
  • Transfer Pricing International Ltd: 1 SILVER

Ο μεγάλος νικητής της βραδιάς ήταν η εταιρεία Ellinas Finance καθώς κέρδισε το βραβείο της  Συμβουλευτικής Εταιρείας της Χρονιάς.

Χορηγός των Cyprus Accounting Awards 2021 ήταν η TransferPricing.com.cy και πραγματοποιήθηκαν

Date: 
Friday, December 17, 2021