Η Moneygram συνεχίζει να εξυπηρετεί τις ανάγκες των Κυπριών για μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό

  • Ην. Βασίλειο: Ανοικτά δίκτυα σε Post Office και Tesco, με 14.000 σημεία εξυπηρέτησης
  • Ελλάδα: Ανοιχτά δίκτυα σε Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων, TrustLink, ArgoChange, Argo Exchange και iXchange και άλλα 230 σημεία

 

Η Ellinas Finance Public Company LTD ενημερώνει το κοινό πως το παγκόσμιο δίκτυο της Moneygram παραμένει ενεργό και πως η αποστολή και παραλαβή χρημάτων, από και προς το εξωτερικό, συνεχίζεται κανονικά.

Στην Ελλάδα, όπου έχουν παραμείνει πολλοί Κύπριοι φοιτητές, ανοιχτά παραμένουν τα δίκτυα της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων, TrustLink, ArgoChange καθώς και τα ανταλλακτήρια Argo Exchange και iXchange με παρουσία στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πειραιά, Πάτρα, Ηράκλειο, Χανιά, Μύκονο, καθώς επίσης και άλλα 230 σημεία σε όλη την Ελλάδα. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, οπού και εκεί έχουν παραμείνει χιλιάδες Κύπριοι φοιτητές, ανοικτά παραμένουν τα δίκτυα της Moneygram σε Post Office και Tesco με 14.000 σημεία εξυπηρέτησης σε όλη τη χώρα. Ωστόσο, για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού, συνίσταται η επικοινωνία με το call center της MoneyGram στην κάθε χώρα ή η μετάβαση στην ιστοσελίδα http://global.moneygram.com/en/en-locator όπου υπάρχουν πληροφορίες ανά κατάστημα.

Στην Κύπρο, η Ellinas Finance διαθέτει το δικό της δίκτυο που καλύπτει 60 σημεία Παγκύπρια. Για περαιτέρω πληροφόρηση ή/και διευκρινίσεις, το κοινό μπορεί να επικοινωνήσει με το τηλεφωνικό κέντρο της Ellinas Finance στο 22349801 ή να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της Ellinas Finance στο http://www.ellinasfinance.com/content/money-transfer για τον χάρτη με τα καταστήματα ανά το Παγκύπριο.

Σε δηλώσεις του ο Ανώτερος Εκτελεστικός Διευθυντής της Ellinas Finance, κ. Νέαρχος Πετρίδης, ανέφερε πως «σε αυτές τις πρωτόγνωρες για όλους συνθήκες είναι σημαντικό να παραμένουμε αλληλέγγυοι ο ένας προς τον άλλον. Σε αυτό το πλαίσιο θα ήθελα να μεταφέρω το μήνυμα προς όλους τους συμπατριώτες μας που βρίσκονται στο εξωτερικό πως η Moneygram κάνει ό,τι είναι δυνατό, για να συνεχίσει να εξυπηρετεί τις ανάγκες τους για μεταφορές χρημάτων».